Manevi alemin en önemli çalışmaları olan büyüler farklı teknikler ile yapılır ve her defasında farklı bir gidişat ile etki eder. Her insanın gayb alemlerindeki enerjisel formu farklı olduğundan, özellikle aşk, bağlama ve ayırma gibi duygusal konularda etki gösteren büyülerde bu durum çok daha net görülür. Medyum hocalar istenen sonucu almak için gereken her şeyi yaparken büyünün ne kadar sürede, nasıl etki edeceği net biçimde asla bilinemez.
Yumurta büyüsü de manevi alemde etki ederek istenen sonucu vermeye başlar. Bu etki sırasında kişiler arasında bulunan bağlar üzerinde baskı kurulur ve yapılan çalışmanın sonuç vermesi beklenir. Medyum hocalar yumurta büyüsünü bir kez yaptıktan sonra bu büyünün etkisi büyüyerek devam eder.
Yumurta büyüsü, tüm diğer büyüler gibi manevi alemde şekil alır ve fiziki dünyaya yansır. Bu yansıma sırasında herhangi bir güç kaybı yaşanmaz ve büyünün özellikleri fiziki dünya özelliklerine dönüşmez. Çalışma halen gayb alemindedir ve etkisi sadece bir yansımadan ibarettir.
Bu alemde var olmayan bir şeyi bu aleme ait etkiler bozamaz. Yani, fiziki dünyaya ait olan yaşlanma, zayıf kalma gibi kavramlar büyü üzerinde herhangi bir etki yaratamaz. Bu nedenle yumurta büyüsünün etkisi hiçbir koşulda kendiliğinden azalmaz veya bozulmaz. Yalnızca büyü bozma çalışması yapılması durumunda yumurta büyüsü etkisini kaybederek güçsüzleşebilir.
Yumurta büyüsü gibi çalışmalarda etki zaman içerisinde kaybolmuyor olsa bile yetersiz kalabilmektedir. Bu gibi çalışmalar çok daha güçlü alternatiflere sahiptir. Yumurta büyüsü ile yapabileceğiniz her şeyi gerçekleştirebilen papaz büyüsü en güçlü büyü yöntemidir. İşinin ehli medyum hocalar tarafından yapılması elzem olan papaz büyüsü hakkında daha fazla bilgi almak için sitemizde bulunan diğer yazılara göz atabilirsiniz.
1 Yorum
ARKADAŞLAR LÜTFEN İYİ ARAŞTIRMA YAPMADAN KİMSEYE GÜVENMEYİN BAKIN BENİM BAŞIMA MEDYUM YAŞAR DENEN ŞARLATAN YÜZÜNDEN NELER NELER GELDİ. BASİT NAZAR VEFKİ YAPTIRACAKTIM ÇOK KOLAY ÇALIŞMA DİYE BEKLERKEN ÜSTÜNDE BÜYÜ VAR DEMEYE BAŞLADI BÜYÜYÜ BOZMAK İÇİN 2500 LİRA PARA ALDI SONRA TEKRAR BÜYÜ YAPILMIŞ AMA BU SEFER İNDİRİMLE BOZARIM 1000 LİRA DEDİ ONU DA GÖNDERDİM, TEKRAR PARA GÖNDEREMEM KUSURA BAKMA DEDİM TELEFONU YÜZÜME KAPATTI. TEKRAR ARADIM BANA SEN BENİ OYALIYORSUN İŞİM GÜCÜM VAR MEŞGUL BİRİYİM BEN DİYEREK HAKARETLER SAYDIRDI VE ENGELLEDİ. HARAM OLSUN PARAM GERÇEK HOCAMI BİLMİYORUM AMA GERÇEK OLSA BÖYLE OLMAZDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM