En İyi Medyumlar

Büyüden Nasıl Korunurum? Koruyucu Muska Nedir?

İyi bir medyumun yaptığı büyüden korunma muskası en karmaşık büyülerde bile yüksek etki yaratarak insanların en az zararla bu tarz durumlardan kurtulmasını sağlayacaktır. Medyumluk işinin en temel kavramlarından biri olan insanları zarardan koruma kavramı, muska çalışmaları ile kendini çok net göstermektedir. Koruyucu muskalar medyum hocalar tarafından, hayırsız çalışmalara karşı kullanılan birer önlemdir.

Koruyucu muska sadece büyüden korunmaya yaramaz. Aynı zamanda insanın manevi alemlerdeki enerjilerden kaynaklı başına gelebilecek her türlü musibetten korumaya da yarar. Bazı kazalar ve kötü durumlar manevi alemlerdeki enerji dengesizliklerinden dolayı ortaya çıkabileceği için koruyucu muska bu tarz bir durumda da etkili bir çözüm olacaktır.

Büyüden korunma muskasının etkisi çok güçlüdür ve her daim tüm koşullar altında görülür. En kötü hissettiğiniz anlarda bile bu muskaların gücünü kullanarak kendinizi koruma altına almanız mümkündür. Hem papaz büyüsü gibi güçlü büyülerden korur hem de evinizi, ailenizi kötü niyetli insanlara karşı savunur.

Koruyucu muskalar hiçbir zaman etkisini kaybetmez veya herhangi bir son kullanma tarihi bulunmaz. Yapıldığı ilk andan son ana kadar insanları en iyi şekilde koruyacaktır. Eğer koruyucu muska hazırlayan medyumun nefes gücü yüksekse ortaya çıkan çalışma da aynı ölçüde etkili olur.

Koruyucu muskalar bazı istisnai durumlarda etkisiz kalabilir. Eğer muskanın sahibine büyü yapan hocanın nefes gücü ve bilgisi muskayı yapan hocaya kıyasla çok daha yüksekse muskanın enerjisi bastırılarak büyü etki edecek şekilde uygulanabilir. Bu gibi durumlarda bazen muska az etki göstererek büyünün etkisini zayıflatır bazen tamamen etkisiz kalarak büyülenmenizi engelleyemez. Böyle bir durumla karşılaşıldığı zaman medyum hocalar tarafından hem büyü bozma çalışması yapılması hem de çok daha güçlü bir korunma muskası hazırlanması gereklidir.

Sitemize gelen medyum hoca yorum ve şikayetleri tek bir başlık altında toplanmaktadır. Gelen medyum yorumlarını okumak ve siz de yorum yapmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterlidir.

2 Yorum

  • Reply Çakmak at

    Selam arkadaşlar benim geçen yıl açtığım restoran işletmem pandemi sebebiyle çok kötüye gidiyodu. Güneş gazetesinde bir röportajda medyum ali gürses hocayı okudum. Işlemlerden değilde ilimlerden bahsediyordu. Araştrıdım biraz, hocayı aradım yardım eder misiniz diye vefk önerdi. Bereket ve rızık vefki yaptırdım ben de hocanın önerdiği şekilde. Teslimde falan hiç sıkıntı yaşanmadı zaten onda hiç problem olmadı. 1 hafta sürmedi gelmesi vefkin geldikten sonra hocamın tarifi doğrultusudna kullandım. Daha ilk gün umudu kestiğim alacağım geldi diyebilirim o alacağımı aldıktan sonra dükkanın iki aylık kirasını ödedim sonra oradaki yeni açılan 50 kişilik fabrikanın sahibi geldi yemekleri sizden alalım diye hergün oraya öğle yemeği çıkarıyoruz onun dışında dükkana gelen giden arttı allah razı olsun şimdi değirmen dönmeye başladı bir senedir kötü giden işler açıldı. Peygamberimizinde dediği gibi ilimde keramet varmış gerçekten. Ali beyin maili medyumalibey@gmail.com genelde hep mailden iletişim kurduk çok saygın bir insan gerçekten

  • Reply Nimet at

    kimseyi zan altinda birakmak ekmegiyle oynamak istemiyorum bu yuzden dolandirici demek icimden gelmiyor ama yapilan seyi size soylemezsem diger insanlarin magdur olmasinda benimde parmagim olur diye dusunuyorum……..
    medyum salih diye biri ile calistim bu kisinin buyusunun iyi olduguna guvenerek 2000 lira para gonderdim hata oldu para bana gelmedi tekrar yolla sana bankan iade edecek dedi ben hoca diye guvendim 2000 daha yolladim bana telefondan engeli basti bankaya sordum boyle geri gelen bi para varmi diye yok dedi ikiside ona ulasmis….. umarim hata olmustur bana ulasir yoksa bu yorum onun icin kotu dusunulmesine neden olacak……

  • Leave a Reply